Partner Academy NL 23 June 2017


  DATUM :
  23 June 2017

  TIJD :
  12:00 – 17:00

  LOCATIE :
  Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport
  Boeing Avenue 2,
  1119 PB Schiphol-Rijk,
  The Netherlands

  Routebeschrijving

  AGENDA
  12:00 – 13:00Inloop + Lunch
  13:00 – 14:00HCI (+ Flexpod SolidFire)
  14:00 – 14:50StorageGRID webscale
  14:50 – 15:05Pauze
  15:05 – 16:00ONTAP 9.2
  16:00 – 17:00Business case: How to win? + eventueel klanten sessie
  17:00Borrel

  Vul onderstaand formulier in om uw registratie compleet te maken. Na de registratie ontvangt u een bevestigings email op het opgegeven email adres.
  Contact Information * required field

  Wij moeten contactgegevens van u verzamelen, zodat wij u informatie kunnen verstrekken met betrekking tot producten, diensten en evenementen van NetApp en diens partners. Deze gegevens worden aangemerkt als vertrouwelijke privégegevens en worden beveiligd tegen toegang en gebruik door onbevoegden in overeenstemming met toepasselijke databeschermingswetten. NetApp neemt de naleving van databeschermingswetten zeer serieus en vraagt medewerkers, partners en leveranciers dat ook te doen. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend door NetApp en diens partners gebruikt voor de marketingdoeleinden zoals hierboven uiteengezet en worden niet met andere organisaties gedeeld voor commerciële doeleinden. Neem contact op met privacy@netapp.com voor informatie met betrekking tot de wereldwijde naleving van dataprivacy door NetApp of om een exemplaar van ons privacybeleid aan te vragen.

  *Geef hieronder uw voorkeur aan:


  1. Ik wil geen berichten van NetApp en/of diens partners ontvangen, met uitzondering van informatie verband houdend met mijn deelname aan de Partner Academy, waaronder de bevestiging voorafgaand aan mijn deelname alsook informatie na mijn deelname. Verwijder mij van de contactlijsten die worden gebruikt voor algemene verkoop- en marketingdoeleinden indien deze geen verband houden met de Partner Academy.

  2. Ja, stuur mij informatie (waaronder per e-mail) over producten, diensten, aanbiedingen en evenementen van NetApp en geselecteerde derden.