NL Healthcare Event 2018

  DATUM :
  Donderdag 22 Feb 2018

  TIJD :
  09:30 – 16:30

  LOCATIE :
  NetApp Executive Briefing Center (EBC)
  Boeingavenue 300
  1119PZ Schiphol-Rijk,
  The Netherlands
  Routebeschrijving

  Vul onderstaand formulier in om uw registratie compleet te maken. Na de registratie ontvangt u een bevestigings email op het opgegeven email adres.
  Contact Information * required field

  Wij moeten contactgegevens van u verzamelen, zodat wij u informatie kunnen verstrekken met betrekking tot producten, diensten en evenementen van NetApp en diens partners. Deze gegevens worden aangemerkt als vertrouwelijke privégegevens en worden beveiligd tegen toegang en gebruik door onbevoegden in overeenstemming met toepasselijke databeschermingswetten. NetApp neemt de naleving van databeschermingswetten zeer serieus en vraagt medewerkers, partners en leveranciers dat ook te doen. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend door NetApp en diens partners gebruikt voor de marketingdoeleinden zoals hierboven uiteengezet en worden niet met andere organisaties gedeeld voor commerciële doeleinden. Neem contact op met privacy@netapp.com voor informatie met betrekking tot de wereldwijde naleving van dataprivacy door NetApp of om een exemplaar van ons privacybeleid aan te vragen.

  *Geef hieronder uw voorkeur aan:


  1. Geef u op voor het Tech OnTap-programma. Daarmee hebt u exclusieve toegang tot tips en tools, best practices van klanten alsook interviews achter de schermen en enquêtes die worden verzorgd door de marketing- en salesorganisaties. Ik geef NetApp en geselecteerde partners toestemming om mijn persoonlijke gegevens te gebruiken voor dit programma.

  2. Ja, stuur mij informatie (waaronder per e-mail) over producten, diensten, aanbiedingen en evenementen van NetApp en geselecteerde derden.