Eenvoudigere en betaalbare performance voor data-analyseapplicaties
NetApp Tech ONTAP NetApp-logo
NetApp Tech ONTAP
     
Eenvoudigere en betaalbare performance voor data-analyseapplicaties
Mike McNamara
Mike McNamara
Sr. Manager, Product Marketing,
NetApp

Door de synergieën van sociale, mobiele, analytische en cloudtechnologieën kunnen grote ondernemingen en middelgrote bedrijven nog meer uit Big Data halen. Dit derde IT-platform heeft een grote verwachte groei (7×) tot 2020 en de combinaties van deze technologieën leiden tot veranderingen in de branches door snellere verwerving van inzicht, het boosten van digitale commercie en een intelligente infrastructuur.

NetApp blijft zijn data-analysemomentum gebruiken voor technologieën zoals Splunk-oplossingen of technologieën zoals Hadoop en NoSQL door nieuwe producten en oplossingen te introduceren. Hiermee kunnen grote ondernemingen en middelgrote bedrijven hun IT-infrastructuur en kosten met meer dan 35% stroomlijnen, hun performance met 50% of meer versnellen en implementaties vereenvoudigen.

Een nieuw E2800 all-flash en hybride disksysteem van de volgende generatie met SANtricity® Storage Manager, een nieuwe moderne managementinterface en een nieuwe versie van SANtricity OS, versie 11.30, geschikt voor de EF560, E5600 en E2700, is nu beschikbaar. De E2800 biedt nog hogere performance (3× ten opzichte van de E2700); de laagste aanschafkosten voor een all-flash disksysteem (gemiddeld $ 12.000 voor 5 TB); en betere resultaten voor klanten die werken met data-analyses en andere bedrijfsapplicaties, zoals streaming, backup en videobewaking.

In tegenstelling tot andere storagesystemen die bestands- of virtualisatielagen toevoegen in het I/O-datatraject, zijn E2800-systemen speciaal gebouwd voor optimale performance in gemengde workloads. Een nieuwe controller van de volgende generatie met Intel-processortechnologie en een 12 GB SAS-infrastructuur verbetert de IOPS en doorvoer, zodat u meer uit uw data kunt halen en sneller actie kunt ondernemen.

E2800 SANtricity Storage Manager biedt een verbeterde gebruikerservaring met een on-box webinterface die modern, eenvoudig en overzichtelijk is. De intuïtieve interface van de E2800 maakt configuratie en onderhoud eenvoudiger en biedt enterprise storagefuncties.

Vanaf SANtricity 11.30 kunt u op basis van analyses systemen automatisch afstemmen met onze SSD-cache. Veel onderdelen van het systeem kunnen automatisch worden afgestemd door middel van data-analyses, zodat het systeem zich kan aanpassen aan de continu veranderende workloads. Het voordeel voor klanten is dat zij veel nauwkeurigere informatie over hun applicaties en storage hebben, waardoor de performance nauwkeuriger en voorspelbaarder wordt.

Er komt eveneens een nieuwe oplossing voor eenvoudiger datalakemanagement en datalifecyclemobiliteit met partner Zaloni. Het Bedrock Data Lake Management Platform van Zaloni biedt end-to-end management en beheer van data in het datalake. De managementfunctie voor de datalifecycle stelt organisaties in staat om policy's te definiëren waarmee data kan worden beheerd en verplaatst tussen storagetiers van NetApp®.

Bovendien zijn er nieuwe validaties met de NoSQL-databases MongoDB en Cassandra. NetApp-oplossingen bieden meer performance, veerkracht en schaalbaarheid voor NoSQL-databases. Een kortere reconstructietijd en constante performance, zelfs bij defecte disks, zorgen ervoor dat er aan de strakke SLA's en eisen van de klanten kan worden voldaan. Op dit moment zijn de NoSQL-databases Couchbase, MongoDB en Cassandra gevalideerd. Andere NoSQL-databases die NetApp ondersteunt zijn onder meer HBase, Redis en MarkLogic.

Er zijn ook updates, zoals nieuwe configuraties en prijsstelling voor de vooraf geconfigureerde Arrow-oplossingen met de E-serie en Splunk beschikbaar. Deze oplossingen versnellen implementaties met Splunk en optimaliseren de performance.

Uw organisatie kan zich onderscheiden als deze snel inzicht kan verkrijgen uit diverse gemengde-workloadomgevingen, inclusief data-analyse. De all-flash NetApp E2800, een nieuwe versie van SANtricity-software en andere verbeteringen kunnen de toegang tot uw data een impuls geven en u in staat stellen meer uit uw data te halen. Verkrijg de betaalbare performance en eenvoud die u nodig hebt om de beste beslissingen te nemen.

November 2016

 
Contact   |   Oplossingen kopen   |   Feedback   |   Vacatures  |   Abonnementen   |   Privacybeleid   |   © 2016 NetApp