De ideale Gids voor NetApp Insight
NetApp Tech ONTAP NetApp-logo
NetApp Tech ONTAP
     
De ideale Gids voor NetApp Insight

Groeten aan iedereen die naar NetApp Insight in Las Vegas gaat van 26 tot en met 29 september! Om u te helpen uw weg te vinden op NetApp Insight, zijn er een paar belangrijke aspecten waar u rekening mee moet houden voordat u gaat: Als alle andere opties niet succesvol zijn, denk dan aan de woorden die op de kaft van het boek “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” staan: “DON'T PANIC”.

Vooraf plannen om bij alle hoogtepunten te zijn

Bij NetApp Insight zijn veel keynotes, groepsdiscussies, workshops, certificeringsexamens, en niet te vergeten maaltijden, pauzes en speciale sociale evenementen.

Laat u niet verrassen door te veel te willen doen of door gewoon uw weg te gaan zoeken. Bovendien dient er voor sommige sessies vooraf te worden gereserveerd. Vooraf plannen helpt bij het bepalen waar u uw tijd doorbrengt. U wilt bijvoorbeeld:

 • Rechtstreeks horen van de directeur van NetApp, het kader, de klanten en de leiders in de branche hoe data de valuta van de digitale economie is geworden, en hoe de hybrid cloud en Data Fabric IT-veranderingen stimuleren. (Dag 1 Algemene sessie)
 • Ontdek welke veranderingen de datamanagemenbranche nog te wachten staan, zoals de uitvinders van NetApp en SolidFire het zien. (Dag 3 Algemene sessie)
 • Focus op innovatie, digitale verandering en cloudimplementatie tijdens de serie sessies van het Cloud Strategy Forum van dit jaar.
 • Zie oplossingen van NetApp-partners in actie in het Solutions Keynote Theater.
 • Haal een gratis certificaat in een van de vele certificeringsexamens die door de branche worden erkend.
 • Als u al een gecertificeerde NetApp-gebruiker bent, kunt u deelnemen aan een exclusief Greet & Geek evenement.
 • Bezoek de Insight Central Solutions-tentoonstelling, die gedurende het hele evenement te bewonderen is. Bezoek tentoonstellingen, neem deel aan workshops, netwerk met collega's en leer van technologie-experts.
 • Ontmoet het NetApp-kader en technische experts om te praten over uw bedrijfsuitdaging.
 • Ga naar Birds of a Feather-sessies en leg contact met collega's.

Voor meer informatie over het programma van NetApp Insight en voor het reserveren van uw conferentiesessies en activiteiten kunt u de Schedule Builder for NetApp Insight Las Vegas downloaden op uw pc of op uw mobiele apparaat via de NetApp Insight 2016-app. Ga naar uw appstore en zoek en download de gratis NetApp Insight 2016-app. O, en misschien wint u wel een prijs dankzij het gebruik van de app.

Registratie en naambadges

Doorgewinterde reizigers gebruiken misschien liever geen reisdocumenten, maar voor de wereld van NetApp Insight is officiële registratie vereist. Om uw naambadge te kunnen afhalen, moet u een geldig identiteitsbewijs tonen.

Vanaf dat moment wordt uw naambadge uw paspoort voor alles wat er op Insight te zien en te doen is. Draag met trots uw naambadge overal waar u gaat tijdens het congres, ook tijdens het Appreciation Event op Mandalay Bay Beach. Geen badge? Geen toegang tot het conventiecentrum of Mandalay Bay Beach.

Vergeet niet dat het leuk is

In het boek “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” werd de planeet Aarde bestempeld als “veelal ongevaarlijk”. NetApp Insight als bestemming kan deze zeer lage standaard zeker overtreffen.

Wij weten niet wat er op andere planeten voor de lol wordt gedaan, maar dit zijn enkele alternatieven die op het NetApp Insight-programma staan:

 • Bezoek onze exclusieve Island Beachparty/Appreciation Event (gesponsord door Cisco en Fujitsu) op Mandalay Bay Beach op woensdagavond. Trek uw zwemkleding aan, schop uw slippers uit en loop op blote voeten door het zand of door het water met een koel drankje in de hand, terwijl u geniet van een concert van de uitermate populaire zanger Andy Grammer. Voor de avondmaaltijd wordt gezorgd. NB: dit privé-evenement is alleen voor geregistreerde NetApp Insight-bezoekers en hun gasten (bezoekers kunnen maximaal twee gastenkaarten kopen voor $ 195,00 per kaart). Denk eraan dat u uw naambadge draagt om toegang te krijgen tot Mandalay Bay Beach.
 • U kunt ook even terugschakelen bij de expo van Insight Central Solutions. Bezoek de Intel Recharge Lounge, VMware Video Lounge of het Indulge & Delight Theater, inclusief scotchproeverij, gesponsord door Amazon Web Services of genieten van een heerlijk tussendoortje: donuts, gesponsord door Microsoft. Kijk op het programma voor meer informatie over de locaties en tijden.
 • De lunch is een onderdeel van het evenement. Ga elke dag naar het warm buffet in Insight Central, of kies bij de selfservice op de tweede etage van het congrescentrum en drie foyers.
 • Op elke dag van het congres wordt een licht continentaal ontbijt geserveerd in het congrescentrum. Er zijn lichte snacks en versnaperingen in de ochtend en de middag te verkrijgen.
 • Op maandagavond houdt het A-team van NetApp open huis met Beer & Bacon. Dit is uw kans om met A-Teamleden te praten, of om te ontdekken waarom zij NetApp aanbevelen.
 • Eveneens op de maandagavond is er de NetApp VP van Cloud Operations Dona Munsch bij het Women in Technology Social, met hors d'oeuvres en bier, wijn en andere dranken voor gasten.
 • Ga naar de Pump It Up netwerkborrel op dinsdagavond, gesponsord door CDW, Intel en Veeam. Er zullen lichte maaltijden worden geserveerd.
 • Kom op donderdag, de laatste dag van NetApp Insight, samen voor hapjes en drankjes: Bloody Mary's en broodjes gesponsord door CenturyLink, bier en tater tots gesponsord door Varonis; tequila met chips en salsa gesponsord door Tata Consultancy Services.

Wat u mee moet nemen

Zakelijke kleding is bij NetApp business casual voor alle zakelijke bijeenkomsten. Voor het Appreciation Event op woensdagavond op Mandalay Bay Beach raden wij zakelijke casual kleding aan die geschikt is voor op het strand. Zorg voor een korte broek en slippers.

Wat het weer betreft: Las Vegas staat bekend om de hete zomers en zachte winters. De gemiddelde temperatuur in september ligt tussen 19 °C en 34 °C. Hoewel het soms in september overdag erg warm kan zijn, raden wij u aan om een sweater of een jasje mee te nemen voor de buitenactiviteiten 's avonds en de binnenactiviteiten met airconditioning.

Souvenirs

Iedere goede reiziger verdient wat souvenirs om met het thuisfront te delen. Gelukkig hoeft u niet over het onbekende terrein van Las Vegas te slenteren op zoek naar iets leuks. Ga naar de NetApp Gear Store om NetApp-kleding, -elektronica, -sportaccessoires en meer aan te schaffen. Voor een speciaal aandenken kunt u op dinsdag tussen 13.00 en 14.00 uur naar de winkel voor de signeersessie met Dave Hitz.

Enkele andere belangrijke details

 • Locatie: NetApp Insight vindt plaats in:
  South Convention Center
  Mandalay Bay Resort & Casino
  3950 Las Vegas Boulevard South
  Las Vegas, Nevada 89119, VS
 • Accommodaties: Er is misschien nog een beperkt aantal kamers beschikt bij het Delano in de NetApp Insight-kortingsaccommodatie. Als u nog geen hotel hebt geboekt, boek dan vandaag nog uw kamer!
 • Vervoer: u moet eigen vervoer van en naar NetApp Insight regelen. Er zijn veel taxi's beschikbaar op zowel Las Vegas McCarran Airport en Mandalay Bay en ze kosten ongeveer $ 15,00 per rit.
 • Vliegreis: ga bij uw luchtvaartmaatschappij en op de TSA-website na wat toegestaan is voor de bagage, wat wel en wat niet mee kan in ruimbagage en handbagage en welke identiteitsbewijzen u moet tonen om het vliegtuig in te mogen.

Wat? Hebt u nog steeds vragen?

Prima, mogelijk hebben wij antwoorden. Ga naar de NetApp Insight-website of stuur een e-mail naar insight@netapp.com.

Wellicht wilt u een exemplaar van “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”. Dit zal u niet helpen tijdens NetApp Insight, maar u leert antwoord te geven op de ultieme levensvraag over het universum en alles. (Spoileralarm: Het is 42.)

November 2016

 
Contact   |   Oplossingen kopen   |   Feedback   |   Vacatures  |   Abonnementen   |   Privacybeleid   |   © 2016 NetApp