NetApp.com

Onze website werkt het best in Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla FireFox, en Apple Safari.

Press Release Hero Banner

Press Releases

NetApp onthult winnaars Partner Awards 2015

NetApp maakte vorige week de awards voor haar Nederlandse partners bekend. Met deze Partner Awards toont NetApp haar waardering voor partners met wie zij op bijzondere wijze heeft samengewerkt of die een buitengewone prestatie hebben geleverd. Tijdens het feestelijk event werden awards uitgereikt in zeven verschillende categorieën, waaronder Alliance Partner of the Year, MSB partner of the Year en Distributor of the Year.

De NetApp Partner Awards voor Nederlandse partners werden dit jaar uitgereikt op 4 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam. Met deze Partner Awards geeft NetApp een blijk van erkenning voor de voortdurende bijdrage die de partners aan NetApp leveren. Daarnaast is deze ceremonie ook een geschikt moment om de partners op de hoogte te stellen van de strategische richting van NetApp voor het nieuwe fiscale jaar, waarvoor Dave Allen – NetApp’s Vice President & GM Northern EMEA – speciaal naar Amsterdam was overgekomen. Onderstaand een overzicht van de winnaars, die NetApp van harte feliciteerde tijdens een feestelijke avond.

Winnaars NetApp Partner Awards 2015 – Nederland

 • Partner of the year FY15 – Telindus
  Deze award is een kroon is op het werk dat de afgelopen jaren is verzet met gezamelijke investeringen en commitment door de gehele organisatie heen. Denk hierbij aan de sales-organisatie, de pre-sales organisatie maar ook de supportorganisatie. Telindus is de eerste Nederlandse NetApp channel partner die de Clustered Data ONTAP (cDOT) Specialisatie heeft behaald. Clustered Data ONTAP is het storagebesturingssysteem van NetApp dat bedrijven in staat stelt om data eenvoudig te managen in de hybride cloud, zonder downtime hard-en software upgrades uit te voeren en dat naadloos schaalt in zowel SAN- als NAS-omgevingen. Telindus is hiermee de eerste partner in de NEMEA-regio (UK & Ierland, Nordics en Benelux) die de volledige set certificeringen, inclusief Professional Services (PSC) en Support Services, voor het installeren, implementeren en ondersteunen van cDOT-omgevingen heeft behaald.
 • Distributor of the year FY15 - Avnet Technology Solution
  De award voor Distributor of the year is dit jaar voor de vierde maal op rij uitgereikt aan Avnet. Avnet heeft de afgelopen jaren, mede dankzij de partners, double digit growth laten zien. Daarnaast is Avnet een organisatie die blijft verrassen met zaken als het integratie centrum in Tongeren (België). Maar nog belangrijker zijn de mensen van Avnet in het NetApp-team die met hun tomeloze inzet tot op de laatste minuut van ieder kwartaal en ieder fiscale jaar voor het beste resultaat gaan.
 • Marketing partner of the year FY15 – Proact
  Proact heeft ons dit jaar versteld doen staan met innovatieve ideeën als gamification, video mailings en interactieve animated websites. Hiermee weet Proact klanten en prospects beter te informeren dan ooit te voren. Maar daar houdt het niet op, door systematische tracking van alle “touched” prospects en nurturing door een proffesioneel telesales team integreert Proact haar marketing inspanningen naadloos met de sales activiteiten, geen prospect verdwijnt meer van de radar. Dit verdient zeker en zonder twijfel de Award voor Marketing partner of the year.
 • FlexPod partner of the year FY15 - PQR
  PQR is als een van de eerste FlexPod premium partners in Nederland al geruime tijd aanwezig in de markt met Converged Infrastructure oplossingen. Deze NetApp partner heeft zich onder andere gespecialiseerd in “het datacenter van morgen” waarbij converged aan de basis staat. Producten zijn een belangrijk onderdeel van de totaaloplossing, maar het uiteindelijke verschil voor de klanten zit hem in de doelgerichte en klant-georiënteerde aanpak. Een oplossing werkt pas voor de klant als er breder naar de vraag gekeken wordt dan uitsluitend de infrastructuur. Welke impact heeft het beheer van zo’n omgeving, hoe kan de apparatuur accuraat afgestemd worden op de huidige maar ook toekomstige behoefte? Al deze zaken in combinatie met een resultaatverplichting naar de klant zorgen ervoor dat een storage-oplossing ook daadwerkelijk een oplossing is. De FlexPod-oplossing, waarbij gewerkt wordt met gevalideerde designs vanuit zowel Cisco als ook NetApp, garandeert een basis voor succes.
 • Hybrid cloud partner of the year FY15 - Lesscher/Previder
  NetApp erkent de prestaties van formaat met het uitroepen van Previder/Lesscher IT (onderdeel van de ODIN groep) als winnaar in de categorie Hybrid Cloud partner of the year FY15. Previder heeft zich een unieke positie weten te verwerven binnen de Nederlandse cloud markt. Vanuit de hypermoderne datacenters en met een eigen team van experts levert Previder complete en stabiele infrastructuren volgens de nieuwste technieken, met alle ruimte om op te schalen en te innoveren. Door gerichte aandacht, grote betrokkenheid en actief marktonderzoek heeft Previder in het afgelopen jaar strategisch gekozen voor full-SSD opslag van NetApp als de nieuwe standaard voor al haar hybride cloud-services. Dit geeft Previder nieuwe unieke mogelijkheden om op basis van techniek, expertise en commerciële slagkracht exponentiële groei te bereiken op het gebied van cloud en hosting.
 • MSB partner of the year FY15 – StoreData
  Storedata heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste partners voor NetApp in het MSB-segment. Succesvol door het kennisniveau en een duidelijke focus op NetApp. Door sterke betrokkenheid en transparantie in de manier van zaken doen, is er een hoge wederzijdse bereidwilligheid tot samenwerken. Dit heeft geleid tot een zeer succesvol jaar voor StoreData. Kortom, MSB partner of the year!
 • Alliance partner of the year FY15 – Cisco
  Voor het eerst in de geschiedenis van NetApp’s Partner Awards is ook een Alliance partner verkozen. Cisco en NetApp hebben al jaren lang een sterke alliance partnership. De gezamenlijke Converged Infrastructure oplossing, genaamd FlexPod is uitgegroeid tot een succes met een omzet van miljarden dollars. Dit globale succes is mede tot stand gekomen door een sterke lokale focus en samenwerking tussen Cisco, NetApp en hun gezamenlijke channelpartners.

Noot voor de redactie, niet ter publicatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Hill+Knowlton Strategies
Laudine Witteveen
Laudine.Witteveen@hkstrategies.com
020 40 44 707