NetApp.com

Onze website werkt het best in Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla FireFox, en Apple Safari.

Press Release Hero Banner

Press Releases

Telindus als eerste Nederlandse NetApp channel partner volledig cDOT gecertificeerd

Telindus heeft als eerste Nederlandse NetApp channel partner de NetApp Clustered Data ONTAP (cDOT) Specialisatie behaald. Clustered Data ONTAP is het storagebesturingssysteem van NetApp dat bedrijven in staat stelt om data eenvoudig te managen in de hybride cloud, zonder downtime hard-en software upgrades uit te voeren en dat naadloos schaalt in zowel SAN- als NAS-omgevingen. Telindus is hiermee de eerste partner in de NEMEA-regio (UK & Ierland, Nordics en Benelux) die de volledige set certificeringen, inclusief Professional Services (PSC) en Support Services, voor het installeren, implementeren en ondersteunen van cDOT-omgevingen heeft behaald. Naast cDOT is Telindus ook gecertificeerd als FlexPod Premium Partner.

Peter Wilbrink, Regional Director Manager Benelux van NetApp: “Telindus is al jaren één van onze Nederlandse top-partners die door de NetApp services en support practice duidelijk toegevoegde waarde naar haar klanten kan bieden. Het feit dat Telindus nu volledig cDOT gecertificeerd is, onderschrijft dat de organisatie de waarde van cDOT voor haar klanten ziet en is voor ons een bevestiging dat de strategie aansluiting vindt bij onze partners.”

Geert Degezelle, Managing director van Telindus: “Door onze salesafdeling, consultants en engineers is hard gewerkt aan het behalen van de Clustered Data ONTAP-certificeringen. We zijn er dan ook trots op dat wij de eerste zijn in Nederland en zelfs Noord-EMEA die dit succesvol hebben afgerond op het vlak van sales, consultancy, engineering en support. De visies van Telindus en NetApp sluiten zeer goed op elkaar aan. Wij denken in solutions in plaats van producten, waarbij de behoefte van bedrijven centraal staat. Met Clustered Data ONTAP zetten klanten een belangrijke stap richting de private, public en hybride cloud en zelfs het software defined datacenter. Dankzij de jarenlange relatie met NetApp en het feit dat deze zich nog altijd ontwikkelt op strategisch gebied, kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en voorop lopen in de markt.”

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Voor meer informatie neemt u contact op met:

Hill+Knowlton Strategies
Maaike Veeling
Maaike.Veeling@hkstrategies.com
020 40 44 707