Kans

Thomson Reuters heeft een revolutionair nieuw product ontketend met een grensverleggende gedeelde IT-infrastructuur.

Resultaten

$65 miljoen

VERMIJDING VAN DATACENTERKOSTEN

Producten en oplossingen

Thomson Reuters

Besparing van $65 miljoen dankzij een revolutionair nieuw product.

Als wereldwijde informatieleverancier weet Thomson Reuters hoe belangrijk een tijdige, nauwkeurige en volledige informatieverstrekking is. Dit is het verhaal van hoe het bedrijf een gedeelde IT-infrastructuur en een private cloud heeft gecombineerd met een klantgericht ontwikkelingsproces om de manier waarop juridisch onderzoek wordt verricht, fundamenteel te veranderen voor voortdurend succes.

Thomson Reuters had al een marktleidend product, Westlaw, een tool voor juridisch onderzoek die werd gebruikt door 98% van de grote Amerikaanse advocatenkantoren. “Maar goede bedrijven zitten nooit stil”, zegt Cary Felbab, Vice President Technology van Thomson Reuters Professional Division. “Toen we de nieuwe generatie advocaten zagen die zijn opgegroeid met zoeken op internet, zagen we ook een gelegenheid om het concurrentievoordeel van Thomson Reuters te vergroten door de standaard voor kwaliteit, snelheid en gemak van juridisch onderzoek drastisch te verhogen.”

Het was van cruciaal belang om een technologiebasis te bouwen die deze doelstelling kon ondersteunen, maar die toch economisch haalbaar bleef. De efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid van de gedeelde IT-infrastructuur van NetApp® waren kritiek voor het bedrijf om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Het resultaat was niets minder dan een doorbraak in de branche.

Uiteindelijk bouwde Thomson Reuters een sterk verbeterde tool, WestlawNext, die de ervaring voor de klant fundamenteel transformeerde dankzij de grote stap die werd gezet naar computing waarbij de mens centraal staat. Het hart is een krachtige zoekmachine die zowel intuïtief als gebruiksvriendelijk is. Advocaten en juridische onderzoekers kunnen nu zoekopdrachten stellen op een menselijke manier en sneller de informatie krijgen die ze nodig hebben (de onderzoekstijd is teruggebracht met 64%). Bovendien zijn de zoekopdrachten nauwkeuriger en uitgebreider.

Over deze klant

thomson-reuters-logo-307x50.png

Thomson Reuters is 's werelds grootste aanbieder van intelligente informatie voor bedrijven en professionals. Het bedrijf combineert branche-ervaring met innovatieve technologie om cruciale informatie te leveren aan leidende besluitnemers op de financiële, juridische, fiscale, boekhouding-, gezondheidszorg-, wetenschaps- en mediamarkt, mogelijk gemaakt door 's werelds meest vertrouwde nieuwsorganisatie. Thomson Reuters heeft een omzet van $13,1 miljard en heeft ongeveer 55.000 werknemers in meer dan 100 landen wereldwijd.

Dataoplossingen voor het bedrijf van nu

Contact opnemen met verkoop