Kans

De Amerikaanse staat Californië definieert een nieuw model voor cloudservices binnen de overheid.

Resultaten

 

SNELLERE SERVICENIVEAUS

Producten en oplossingen

De Amerikaanse Staat Californië

Cloudcomputingstrategieën verhogen de serviceniveaus met 70% en zetten nieuwe normen voor IT.

Californië is de achtste economie van de wereld en het beschermen van de resources van de staat is een verantwoordelijkheid die niet alleen invloed heeft op de inwoners van Californië, maar op mensen over de hele wereld. Sinds NetApp een interne private-cloudoplossing heeft ontwikkeld, staat de California Natural Resources Agency model voor cloudcomputing binnen de overheid.

De behoefte aan services blijft groeien terwijl kapitaal- en operationele uitgaven voor de algehele IT binnen de instantie met respectievelijk 42% en 35% zijn verminderd. De enorme implementatie van cloudcomputing binnen de CNRA heeft ook de besluitvorming veranderd door informatieverzuiling weg te nemen en horizontale toegang tot data binnen afdelingen mogelijk te maken.

De droogte in Californië staat op het punt tot de ergste in de geschiedenis uit te groeien, dus deze verandering komt precies op het juiste moment. Bij het Department of Water Resources is snelle toegang tot meer dan 100 jaar aan data (op het gebied van waterstromen en oppervlakte-erosie tot klimaatverandering en bevolkingsgroei) van essentieel belang om het water te laten stromen. Met de nieuwe infrastructuur voor gedeelde services heeft de instantie de storagecapaciteit voor data verdrievoudigd, waardoor ingenieurs, wetenschappers, hydrologen en externe belanghebbenden on-demand toegang hebben tot actuele en historische data voor ramingen en voorspellingen. “Met onze oude systemen kon het tot 30 dagen duren voordat de benodigde data was geladen”, legt Tony Morshed uit, Chief Operation Officer bij het Department of Water Resources. "In een crisis als deze kunnen onze klanten niet 30 dagen op data wachten. Ze hebben de data vandaag nodig om te weten wat er morgen moet gebeuren."

Over deze klant

State of California

De California Natural Resources Agency bestaat uit 29 afdelingen die ernaar streven de natuurlijke, historische en culturele bronnen van de staat te herstellen, te beschermen en te beheren voor de huidige en toekomstige generatie. Zij doen dit middels creatieve benaderingen en oplossingen op basis van technologie, wetenschap en samenwerking.

Dataoplossingen voor het bedrijf van nu

Contact opnemen met verkoop