Kans

Orange Business Services heeft zichzelf opnieuw uitgevonden om een ambitieuze doelstelling te kunnen realiseren: € 500 miljoen aan omzet in 2015.

Resultaten

€ 500 miljoen

BEOOGDE OMZET UIT DE CLOUD

Producten en oplossingen

Orange Business Services

Een telecomgigant vindt zichzelf opnieuw uit voor het cloudtijdperk.

Orange Business Services, de zakelijke dienstverleningstak van Orange, wereldleider op de telecommarkt met een waarde van € 43,5 miljard, stond in 2010 op een keerpunt.

Ondanks de groeiende vraag naar telecomservices leidden sterkere concurrentie en het steeds geringere differentiërende vermogen van bandbreedte ertoe dat de omzet in de branche niet meer groeide.

“Hoe kun je op tegen deze paradox?”, vraagt Vivek Badrinath, waarnemend CEO van Orange op het gebied van Innovatie, technologie en klantervaringen. “Je verhoogt de waarde van wat je levert aan klanten.”

Met het grootste datanetwerk ter wereld wist Orange Business Services zichzelf snel opnieuw uit te vinden - het is met de ontwikkeling van de Flexible Computing-cloudservice een nieuwe weg ingeslagen naar cloudcomputing.

Orange Business Services heeft gekozen voor de technologieën voor storage- en datamanagement van NetApp® om de flexibiliteit, veiligheid, schaalbaarheid, efficiëntie en continue uptime te vergroten, ook met het oog op het ambitieuze doel om in 2015 een omzet van € 500 miljoen te realiseren.

Over deze klant

Orange Business Services

Orange Business Services, de tak van Orange die is gewijd aan B2B-services, is een wereldwijd toonaangevende integrator van communicatieoplossingen voor multinationals. Met het grootste, naadloze netwerk voor spraak en data ter wereld bereikt Orange Business Services 220 landen en regio's en biedt het in 166 van die landen ook lokale support.

Dataoplossingen voor het bedrijf van nu

Contact opnemen met verkoop